Stages

Ben jij een student en zoek je een stageplek? De collega's van Veiligheidsregio Limburg-Noord laten je graag kennismaken met het veelzijdige werk van onze organisatie! Wij bieden de mogelijkheid tot praktijk- en/of afstudeerstages bij een of meer van onze organisatieonderdelen.

Snelweg waarbij allebei de rijrichtingen bezet zijn door meerdere brandweerwagens en ambulances en brandweermannen op de weg lopen om hulp te verlenen

Wil jij je inzetten om de veiligheid én gezondheid van van meer dan 500.000 mensen in Noord- en Midden-Limburg te beschermen en te verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je kunt stagelopen of afstuderen bij verschillende onderdelen: Bedrijfsvoering, Brandweer, Crisisbeheersing of GGD.

We bieden stageplekken op MBO, HBO én Universitair niveau. Denk bijvoorbeeld aan een van de volgende opleidingen:

woordwolk met opleidingen voor stages
Geneeskunde, Verpleegkunde (HBO-V), Doktersassistent, Integrale veiligheid en veiligheidskunde, HRM, toegepaste psychologie, (arbeids- organisatie) psychologie, personeels- en organisatiewetenschappen, Communicatie, Financiën, ICT, Bestuurskunde, Rechten, Logistiek.

Staat jouw studie er niet bij?

Niet getreurd! Je vindt regelmatig stage- en afstudeerplaatsen in ons vacatureoverzicht waarop je kunt solliciteren. In de stagevacature vind je meer informatie over hoe je kunt reageren. Je kunt ook altijd een open sollicitatie (incl. motivatie en cv) sturen naar onze afdeling Personeel & Organisatie! Zorg er voor dat je dan het volgende meestuurt:

  • je motivatiebrief met daarin het taakveld waar je belangstelling voor hebt
  • je CV
  • je opleiding en leerjaar waarvoor je de stage zoekt
  • het soort stage: oriënterende of afstudeerstage
  • de start- en einddatum van je stage en het aantal uur per week.

Wil je een beter beeld hebben van onze organisatie?

Kijk dan op deze VRLN-website of op www.brandweer.nl/limburg-noord of www.ggdlimburgnoord.nl.

teamwerk vuisten bij elkaar

Je kunt meelopen, meewerken en leren in een dynamische organisatie die 24 uur per dag werkt. Veiligheidsregio Limburg Noord is een uitdagende organisatie en wil nog veel groei en ontwikkeling doormaken, waardoor we continu op zoek zijn naar jong talent om ons daarbij te helpen.

Onze stagevergoeding is €275,- bruto per maand voor HBO- en WO-stagiairs en €137,50 bruto per maand voor MBO-stagiairs. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van alle werkfaciliteiten in onze organisatie.

Als je bij Veiligheidsregio Limburg-Noord aan de slag gaat, verwachten we van jou dat je graag wil leren en goed kan samenwerken. Je houdt van aanpakken, bent nieuwsgierig en durft vragen te stellen. Bij Veiligheidsregio Limburg-Noord ga je aan de slag met thema's die er echt toe doen. Je steentje mogen bijdragen aan de maatschappij klinkt jou daarom als muziek in de oren!

Maak kennis met onze collega's

Foto van man die tijdens een vergadering iets vertelt

Falko

Specialist Crisisbeheersing

sam staat met handen over elkaar in een kantoorruimte

Sam

Adviseur Crisisbeheersing

medewerker Sandy Leurs in beeld

Crisis in beeld

Hoe is het om bij een crisisorganisatie te werken in coronatijd? Lees hier over de ervaringen van onze collega's.