Verwarde man in Venlo

zondag 2 juli 2023

Venlo - Een man meldde zich zondagavond rond 20.30 uur bij het Viecuri in Venlo. Hij gaf aan een chemische stof op zijn arm te hebben gekregen. De man is uit voorzorg naar buiten gebracht waar hij door de brandweer ontsmet is. Na onderzoek is bij de man geen gevaarlijke stof aangetroffen. Ook bij het de vrachtauto, die hij bij zich had, is geen gevaarlijke stof aangetroffen.

Bij aankomst bij het Viecuri vertoonde de man verward gedrag. Op dat moment was niet duidelijk wat daar de oorzaak van was. Ook zijn verhaal was onsamenhangend. Verder had hij rode vlekken op zijn arm. Naderhand bleek uit verkregen informatie dat de man een psychiatrisch verleden had. Nadat zowel hij als de vrachtauto veilig gesteld waren, is de man overgedragen voor onderzoek op de SEH om vervolgens beoordeeld te worden door de crisisdienst.

In de vrachtauto trof de brandweer grondsaneringsspullen aan en grondmonsters. Ook hier is geen gevaarlijke stof aangetroffen. Tijdens het incident is de SEH korte tijd afgesloten geweest voor ambulances. Het geboortecentrum en de HAP waren wel bereikbaar via de hoofdingang van het Viecuri.

 

Overzicht