Veiligheidsregio Limburg-Noord hoort bij de beste 10 overheidsorganisaties

08 september 2020 - 13:55

De shortlist van de verkiezing ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2020’ is bekend. Tien overheidsorganisaties zijn geselecteerd waaronder: Veiligheidsregio Limburg-Noord. En daar zijn wij trots op!

De 10 geselecteerde overheidsorganisaties mogen 18 september pitchen voor een jury die drie finalisten uitkiest. De jury gaat in de finale op werkbezoek bij de drie finalisten. Natuurlijk kijken we uit naar dit vervolg. Maar de nominatie en selectie tot de shortlist is al een groot compliment! De winnaar wordt op 5 november bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Overheidsawards in de Ridderzaal.

Over de verkiezing
De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar heeft als doel om goede initiatieven binnen het openbaar bestuur voor het voetlicht te brengen en professionele trots te stimuleren. Ook draagt de prijs bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur, door goede initiatieven breed te delen.

De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

nominatie overheidsorganisatie 2020.png


  • Deel deze pagina: